Wizzkip: van kippenweetjes tot kipfiletjes

Vakgebied: biologie
Deelgebied: voeding, milieu
Doelgroep: groep 5 t/m 8
Tijdsduur: afhankelijk van de les
Benodigdheden: zie lesmateriaal hieronder
Producent: www.kipkiplekker.nl | KIP op school

Inhoud
Een boeiend lespakket over de pluimveehouderij. Het lespakket geeft de leerlingen een genuanceerd beeld van het welzijn en de gezondheid van de kippen.

Lesmateriaal

leerlingenboekje

kippenspel

 interactieve vragen over de film

handleiding

Digibordfilm

 

Aanvullend lesmateriaal:
- digibordposter
- spreekbeurt informatie

Meer informatie over lespakket Wizzkip: van kippenweetjes tot kipfiletjes
Een boeiend lespakket over de pluimveehouderij. Leerlingen doen kennis op over een product dat veel kinderen regelmatig binnenkrijgen. Het lespakket geeft de leerlingen een genuanceerd beeld van het welzijn en de gezondheid van de kippen. Dit lespakket is bedoeld voor leerlingen van groep 6 & 7 van het basisonderwijs.

Het bestaat uit een 'interactive' film - geschikt voor het digibord, interactieve lessheets, een leerlingen (werk)boekje, een poster en uiteraard een docentenhandleiding. De materialen zijn hier allemaal digitaal te bekijken en te downloaden. Materialen kun je ook bestellen door een mail te sturen naar: info@kipkiplekker.nl - met als onderwerp materialen lespakket WIZZkip. De materialen zijn gratis, je betaalt alleen de verzendkosten.

        
Lespakketportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestLespakketportaal
Op het lespakketportaal vinden leerkrachten les- pakketten en lesbrieven voor het basisonderwijs. Al het lesmateriaal is gratis toegankelijk en eenvoudig te gebruiken. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van de educatieve pakketten!

twitterlinkedinPinterest

Een lespakket plaatsen?
Veel uitgeverijen en stichtingen ontwikkelen prachtig lesmateriaal, maar weten niet altijd de doelgroep leerkrachten primair onderwijs te bereiken. Als u een lespakket of lesbrief onder de aandacht wilt brengen, neem dan contact met ons op. Wij positioneren het graag voor u.