Welkom op Lespakketportaal.nl

U vindt hier lespakketten en lesbrieven voor het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang. Deze leermiddelen zijn ondergebracht in diverse vakgebieden en categorieën. Aan de linkerkant kunt u de gewenste selectie ingeven en navigeert u snel een eenvoudig naar geschikte de lespakketten en lesbrieven. Dit portaal is onderdeel van portalengroep.nl.

 

Lespakket of lesbrief positioneren

De portalengroep beschikt over een communicatienetwerk binnen het primair onderwijs. De educatieve portalen worden dagelijks door meer dan 25.000 (uniek) gebruikers bezocht. Daarnaast wordt er een thematische nieuwsbrief verzonden naar ruim 20.000 leerkrachten. Er is een herkenbaar en duidelijk format ontwikkeld om lespakketten en lesbrieven te positioneren, waardoor de content eenvoudig is te gebruiken.

De portalengroep biedt u de ideale mogelijkheid uw product(en) te positioneren. Desgewenst wordt er samen met u een communicatieplan opgesteld.

Vraag hier meer informatie aan.

Lespakket of lesbrief ontwikkelen

Met behulp van een lespakket of een lesbrief kunt u gericht een onderwerp of thema onder de aandacht brengen binnen het primair onderwijs. Het is hierbij van belang om bij de belevingswereld van de kinderen aan te sluiten en het pakket zo vorm te geven dat leerkrachten er eenvoudig mee aan de slag kunnen.

De Portalengroep kan u adviseren en begeleiden vanaf de start tot de uiteindelijke uitgave.

Vraag hier meer informatie aan.

        
Lespakketportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestLespakketportaal
Op het lespakketportaal vinden leerkrachten les- pakketten en lesbrieven voor het basisonderwijs. Al het lesmateriaal is gratis toegankelijk en eenvoudig te gebruiken. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van de educatieve pakketten!

twitterlinkedinPinterest

Een lespakket plaatsen?
Veel uitgeverijen en stichtingen ontwikkelen prachtig lesmateriaal, maar weten niet altijd de doelgroep leerkrachten primair onderwijs te bereiken. Als u een lespakket of lesbrief onder de aandacht wilt brengen, neem dan contact met ons op. Wij positioneren het graag voor u.