Informatie aanvraag | Lespakket of lesbrief positioneren

twitter linkedin Pinterest

 
De portalengroep beschikt over een communicatienetwerk binnen het primair onderwijs. De educatieve portalen worden dagelijks door meer dan 25.000 (uniek) gebruikers bezocht. Daarnaast wordt er een thematische nieuwsbrief verzonden naar ruim 20.000 leerkrachten. Er is een herkenbaar en duidelijk format ontwikkeld om lespakketten en lesbrieven te positioneren, waardoor de content eenvoudig is te gebruiken.

De portalengroep biedt u de ideale mogelijkheid uw product(en) te positioneren. Desgewenst wordt er samen met u een communicatieplan opgesteld.

* Verplichte velden

indien van toepassing.

 
home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestLespakketportaal
Op het lespakketportaal vinden leerkrachten les- pakketten en lesbrieven voor het basisonderwijs. Al het lesmateriaal is gratis toegankelijk en eenvoudig te gebruiken. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van de educatieve pakketten!

twitterlinkedinPinterest

Een lespakket plaatsen?
Veel uitgeverijen en stichtingen ontwikkelen prachtig lesmateriaal, maar weten niet altijd de doelgroep leerkrachten primair onderwijs te bereiken. Als u een lespakket of lesbrief onder de aandacht wilt brengen, neem dan contact met ons op. Wij positioneren het graag voor u.